20. september 2017

Tagmaling

Ring på 30 12 46 67 og få et uforpligtende tilbud

PROFFESIONEL TAGRENSNING & TAGMALING PRISER FRA KUN 149.- PR M2 ALT INKL.

Vidste du, at naturen er med til at nedbryde dit tag, hvis du ikke vedligeholder det? Med tiden vil dit tag både miste sit udseende og sin styrke. Forlæng derfor tags levetid med kvalitets tagmaling fra Stop-Algerne. Dit tag er udsat for mange forskellige slags vejrforhold, der alle er med til at nedbryde tagets overfladebeskyttelse. Derfor er det vigtigt, at du med professionel hjælp, sørger for at vedligeholde taget. Der er flere måder hvorpå du kan vedligeholde dit tag, eksempelvis ved en simpel tagrensning, maling af tag / tagmaling, algerens eller algebehandling.

HAR DU BRUG FOR PROFESSIONEL TAGMALING? SÅ BOOK EN TID HER!

HVORFOR SKAL JEG VÆLGE TAGMALING / MALING AF TAG SOM VEDLIGEHOLDELSE?

 
Vælger man en tagmaling til sit hus, har det flere fordele. Regelmæssig algebehandling af tag med efterfølgende maling af tag kan få et hus til at fremstå nyt og smukt igen. Derved er der gode chancer for, at en tagmaling kan være med til at øge husets markedsværdi. Huset kommer samtidig til at fremstå mere friskt og vedligeholdt efter en tagmaling fra en professionel tagmaler.

Rensning og maling af tag, er også med til at forlænge tagets levetid. For de flestes vedkommende, vil en god vedligeholdelse og tagmaling, ligesom en tagrensning, kunne forlænge tagets levetid med op til 10 – 15 år.

Hvis dit tag er sundt og stærkt, kan det holde fugt, skimmel, frost osv. ude. Så snart taget begynder at være slidt, kan disse ting trænge ind i huset og i ekstreme tilfælde ødelægge tagkonstruktionen. Der er derfor kun god fornuft og økonomi i, at få en professionel tagmaler til at hjælpe med vedligeholdelsen og maling af dit tag. Vi har stor erfaring og specialiseret os i netop tagmaling / vedligeholdelse af tag.

 

Så kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud på algebehandling af tag eller tagmaling. Så tager vi sammen en snak om, hvad vi kan gøre for dig.

Husk vi giver 10 ÅRS GARANTI på tag-maling og udført arbejde.