Tagmaling

Vi afrenser og maler tage af eternit, beton og tegl.

Priser fra 149 kr. pr. m2

(Bemærk vi afrenser og maler ikke tage med asbest holdigt materiale)
N

Kvalitet til tiden

Flise og tagrens

Mange års erfaring

Virkningsgaranti

Tagrens

N

Rensning af tag

N

Slut rengøring

Fra 59,-

Pris pr. m2

Tagrens og imprænering

N

Algebehandling

N

Imprægnering

N

Slut rengøring

Fra 79,-

Pris pr. m2

Tagrens og maling

N

Algebehandling

N

Maling

N

Slut rengøring

Fra 149,-

Pris pr. m2

Spar miljøet for unødigt tagskifte, ved at få livet tilbage i dit “gamle” tag. Samtidig forlænger du tagets levetid med op til 15 år.

Priser vil variere pr. m2 hvis vi er nødt til at bruge ekstra udstyr så som f.eks. lift til at nå i højderne.

Tagrens – vi udfører tagrens på alle tage*

Hvad enten det er din carport, dit sommerhus, din udestue eller dit hus der har behov for tagrensning, så er vi klar til at assistere. Vi har den nødvendige ekspertise til at udføre en grundig tagrensning, der effektivt fjerner snavs, uden at skade miljøet.

* (Bemærk vi afrenser og maler ikke tage med asbest holdigt materiale)

Forlæng dit tags levetid

Det er ikke nogen hemmelighed, at vejr, vind og miljø slider på et hustag og udfordrer tagets levetid betydeligt. Det kan derfor være en god investering at renovere sit tag ved at rense, imprænere eller og male det – udover at give taget et kosmetisk løft – forlænger det tagets holdbarhed.

Er dit tag meget grimt og fyldt med mos, men ellers i god stand, er der stor sandsynlighed for, at taget har mange flere års “levetid” endnu. Folk kan være hurtige til at skifte tagplader ud, selvom de egentlig er i fin stand. Mange husejere kan nemt blive snydt af, at deres tag ser slidt, snavset og gammelt ud, men taget er ikke nødvendivis så nedbrudt, at det trænger til udskiftning.

I mange tilfælde kan man nøjes med en professionel tagrensning og tagmaling. Tagmaling bidrager med meget mere end et flot kosmetisk udtryk. Taget får opbygget en ny og slidstærk overflade, som beskytter tagpladerne, så de ikke slides direkte.

Fordele ved en tagrens

Forøget chance for at fastholde bygningens værdi

Taget fremstår som næsten et nyt

Forlænger tagets levetid

Miljørigtig behandling

15 års garanti

Rens og maling af tag

Farvel til alger og mos

Ud over en opfriskning af husets udseende betyder et nymalet tag endvidere, at alger og mos får sværere ved at finde grobund. Samtidig flytter man den uundgåelige nedslidning fra vejr og vind fra tagpladerne og ud i malingen, som oftest kan fornyes igen.

Mos og alger transporterer fugt ind under pladerne, som kan skade tagkonstruktionen og forårsage frostsprængninger og ødelagte plader. Tagets holdbarhed forlænges bedst ved at vedligeholde det løbende.

Det er ikke nok at male sit tag og så tro, at det forbliver i god stand for altid. Malingen gør selvfølgelig, at mos og alger ikke blomstrer ligeså nemt, men det forekommer stadig. Derfor er det en god ide at få en vedligeholdelsesaftale, så tagfladen kan forblive ren og pæn. Det kræver ikke meget mere end, at taget vedligeholdes en gang om året.

Tag en tagmaler med på råd

En professionel tagmaling kan således være svaret, hvis du ønsker dig et robust og vandafvisende tag, der effektivt beskytter mod nedbrydning fra det våde danske vejr. Vi  anbefaler, at man som boligejer tager en professionel tagmaler med på råd, inden taget får en makeover.

Ved at få kompetent rådgivning på banen fra starten får man en vurdering af, hvilken malebehandling der vil give det bedste resultat.

En seriøs tagmaler vil også sige fra, hvis det ikke er en en god idé at få taget malebehandlet. Er tagpladerne for eksempel revnede, opbulede og porøse, kan det ikke anbefales at få taget renset og malet, da det ikke vil give levetidsforlængelse til taget.

Når vi allerede arbejder på taget, søger vi for at skidt og snavs som er endt i tagrenderne, bliver fjernet. Dette gør vi umiddelbart efter tagrensningen, så du undgår besværet med at skulle op og rense tagrender efter vores arbejde er afsluttet.

Ved tagrens og maling får du følgende:

Et tag i den farve du ønsker

Arbejde udført med miljøgodkendte produkter

Forlænget levetid på dit tag

Op til 15 års garanti

Adresse

Vestervangen 91
5762 Vester Skerninge
CVR: 38498797

Telefontider

24/7

Ring til os