Tagmaling
Vi afrenser og maler tage af eternit, beton og tegl.

Priser fra 149 kr. pr. m2

(Bemærk vi afrenser og maler ikke tage med asbest holdigt materiale)
N

Kvalitet til tiden

Flise og tagrens

Mange års erfaring

Virkningsgaranti

Forlæng dit tags levetid

Sådan forlænger du dit tags levetid

Det er ikke nogen hemmelighed, at vejr, vind og miljø slider på et hustag og udfordrer tagets levetid betydeligt. Det kan derfor være en god investering at renovere sit tag med tagmaling som – udover at give taget et kosmetisk løft – forlænger tagets holdbarhed.

Det lyder umiddelbart for godt til at være sandt. Men det er muligt at få et hustag til at holde længere ved at rense og male det. Er dit tag meget grimt og fyldt med mos, men ellers i god stand, er der stor sandsynlighed for, at taget har mange flere år på bagen.

Folk kan være hurtige til at skifte tagplader ud, selvom de egentlig er i fin stand. Mange husejere kan nemt blive snydt af, at deres tag ser slidt, snavset og gammelt ud. Men taget er ikke nødvendivis så nedbrudt, at det trænger til udskiftning

I mange tilfælde kan man nøjes med en professionel tagmaling. Tagmaling bidrager med meget mere end et flot kosmetisk udtryk. Taget får opbygget en ny og slidstærk overflade, som beskytter tagpladerne, så de ikke slides direkte.

Farvel til alger og mos

Ud over en opfriskning af husets udseende betyder et nymalet tag endvidere, at alger og mos får sværere ved at finde grobund. Samtidig flytter man den uundgåelige nedslidning fra vejr og vind fra tagpladerne og ud i malingen, som oftest kan fornyes igen.

Mos og alger transporterer fugt ind under pladerne, som kan skade tagkonstruktionen og forårsage frostsprængninger og ødelagte plader. Tagets holdbarhed forlænges bedst ved at vedligeholde det løbende.

Det er ikke nok at male sit tag og så tro, at det forbliver i god stand for altid. Malingen gør selvfølgelig, at mos og alger ikke blomstrer ligeså nemt, men det forekommer stadig. Derfor er det en god ide at få en vedligeholdelsesaftale, så tagfladen kan forblive ren og pæn. Det kræver ikke meget mere end, at taget vedligeholdes en gang om året.

Tag en tagmaler med på råd

En professionel tagmaling kan således være svaret, hvis du ønsker dig et robust og vandafvisende tag, der effektivt beskytter mod nedbrydning fra det våde danske vejr. Vi  anbefaler, at man som boligejer tager en professionel tagmaler med på råd, inden taget får en makeover.

Ved at få kompetent rådgivning på banen fra starten får man en vurdering af, hvilken malebehandling der vil give det bedste resultat.

En seriøs tagmaler vil også sige fra, hvis det ikke er en en god idé at få taget malebehandlet. Er tagpladerne for eksempel revnede, opbulede og porøse, kan det ikke anbefales at få taget renset og malet, da det ikke vil give levetidsforlængelse til taget.

Adresse

Vestervangen 91
5762 Vester Skerninge
CVR: 38498797

Telefontider

24/7

Ring til os