Facaderens

Vi afrenser alle typer facader
Priser fra 59 kr. pr. m2

N

Kvalitet til tiden

Flise og tagrens

Mange års erfaring

Virkningsgaranti

Flot facade giver et godt første hånds indtryk

FACADERENS AF BETONFACADER

Vi tilbyder facaderens til dig, uanset om din facade er af beton, stål, eternit, aluminium og så videre. Vi afrenser alle typer facader, uanset størrelse.

Har du en beton facade, så anbefaler vi oftest afrensning med en højtryksrenser. Her bruger vi både koldt og varmt vand. Derudover bruger vi et algedræbende middel, der sikrer, at algernes rødder fjernes effektivt. Vores algerens er yderst effektivt i kampen mod alger, mos og skader.

MURSTENS / TEGLFACADER

Mursten- og teglfacader kan variere meget i type og stand, derfor kan vores behandling af disse ligeledes variere. Vores erfaring gør, at vi kan facaderense alt fra blødstrøgne sten til alle typer murstensfacader. Facadevask foretages alt efter underlaget på den mest skånsomme metode.

HØJTRYKSRENSNING

Vi udfører alle former for højtryksrensning med enten koldt eller varmt vand med vores mobile hedtvandsrensere
Tryk og vandmængde tilpasses overfladen der renses så rensningen udføres korrekt – Skidt og snavs fjernes effektivt
I nogle tilfælde anvender vi kemi til iblødsætning.
Rensning af: Facader, statuer, bygningsdele, vaskehaller, både, broer, pudslag, maskiner, spuling af vejbaner, udendørs legepladser og meget meget mere.

PROFESSIONEL FACADERENS

Vores metode af facaderens renser effektivt din facade, således din facade bliver flot uden urenheder. Vores virksomhed ligger på Sydfyn, hvilket gør det nemt for os at besøge dig både i nord, syd, øst og vest.

Vi kører gerne ud til dig, uanset hvor i landet du har brug for facade afrensning. Vi har forskellige metoder til effektiv afrensning af dine facader. Vi anvender højtryksrensning, hedevandrensning, hvilken vi vælger at gøre brug af, afhænger af hvilken type facade du har.

BESTIL EN FACADERENS

Vi har mange forskellige typer kunder, hvor vi blandt andet servicerer boligforeninger, fabrikker og mange andre typer af virksomheder og private. Få foretaget en facadevask, facaderens, og facaderengøring, af dygtige professionelle fra Stop-algerne så din facade igen kan være smuk, ren og fri for skidt og snavs og ik mindst algefri.

RENSNING AF FACADEN

Stop-algerne er en seriøs og kompetent samarbejdspartner, når det kommer til rensning af facaden, vi gennemgår facaden i fællesskab, inden vi afrenser ligesom vi, også efter afrensning gennemgår udført arbejde i selskab med dig. Skal du også have facade imprægnering, sørger vi selvfølgelig også for det, ligesom vi gerne hjælper dig med afrensning og rengøring af alt udendørs som skiltevask, rens af fliser og belægningssten, m.v.

Adresse

Vestervangen 91
5762 Vester Skerninge
CVR: 38498797

Telefontider

24/7

Ring til os