Facaderens

Vi afrenser alle typer facader

N

Kvalitet til tiden

Flise og tagrens

Mange års erfaring

Virkningsgaranti

Facaderens

Hos Stop-Algerne får du en komplet løsning med op til 15 års garanti samt mulighed for en årlig vedligeholdelsesaftale.
Vi anbefaler de fleste en facaderens efterfulgt af en algebehandling eller imprænering af dine facader.
Priser fra 59,- kr pr. m2

Du er altid velkommen til at bestille vores GRATIS PRØVERENS.

Damprensning

Damprensning udføres med stort set intet vandtryk, hvilket ikke slider på eks. vandskurede facader, træværk, eternit, samt porøse overflader og lign.
Priser fra 129,- kr pr. m2

Facaderens med algebehandling

Afrensning af facade med en algebehandling er den billigste løsning. Her overfladebehandler vi facaden med algerens. Ved denne form for behandling er fordelen, at vind og vejr med tiden vil hjælpe med at fjerne alger, mos og skidt fra facaden. Dermed vil din facade komme til at fremstå som flot og præsentabel.

Det tager dog nogen tid, før det endelige resultat vil blive at se. Alt afhængigt af hvor medtaget facaden er, og hvor hårdt ramt den er af alger, vil du kunne se den fulde effekt af behandlingen indenfor 3-12 måneder.

Facaderens med imprægnering

Til højtryksrens/damp rensning af facader arbejder vi med grader op til kogende 120 grader. Det betyder, at vi kan arbejde med utrolig lavt tryk, da varmen i sig selv desinficere overfladen. Dette er en utrolig skånsom måde at rense på.

Imprægneringen har flere virkninger. Efter rensningen er porerne åbne i belægningen på facaden, og er derfor ekstra modtagelig for alger og snavs.

Med imprægnering er det muligt at give facaden en forsegling. Det gør facaden vandafvisende, og modstandsdygtig overfor snavs og alger. Udover at beskytte facaden så genopfrisker den også belægningens oprindelig farve.

Fordele ved algebehandling

Præsentabel facade

Nem og skånsom behandling

Lang levetid

Fordele ved algerens og imprægnering

Flot facade

Nem vedligeholdelse

Op til 15 års garanti

Facaderens til private og erhverv

Facaderensning er løsningen for facader, hvis du gerne vil have din facade flot igen. Facaden på dit hjem, din virksomhed eller din butik som er ansigtet udadtil.

Alger og mos forhindrer facaden i at tørre ordentligt. I vinterhalvåret, når frosten sætter ind, udvider de fugtige rødder sig og skaber små revner i overfladen. Gennem en facaderensning opnår du ikke kun en smuk facade, der fremstår som ny, men du forlænger også facadens levetid. Derfor kan der i mange tilfælde være økonomisk fordel i at vedligeholde facaden. Facaden får næsten en helt ny fremtoning efter en god facaderensning.

Derfor anbefaler vi, at du regelmæssigt renser dine facader for at forlænge levetiden samt at de bevarer deres flotte og indbydende udtryk.

Hos Stop-Algerne tager vi os af rensningen af alle typer facader på en skånsom og effektiv måde, der altid giver et tilfredsstillende resultat.

Du er altid velkommen til at bestille vores GRATIS PRØVERENS.

PROFESSIONEL FACADERENS

Vores metoder af facaderens renser effektivt din facade, således din facade bliver flot uden urenheder. Vores virksomhed ligger på Sydfyn, hvilket gør det nemt for os at besøge dig både i nord, syd, øst og vest.

Vi kører gerne ud til dig, uanset hvor i landet du har brug for facade afrensning. Vi har forskellige metoder til effektiv afrensning af dine facader. Vi anvender højtryksrensning eller hedevandrensning, hvilken afhænger af hvilken type facade du har.

Vi har mange forskellige typer kunder, hvor vi blandt andet servicerer boligforeninger, fabrikker og mange andre typer af virksomheder og private. Få foretaget en facadevask, facaderens, og facaderengøring, af dygtige professionelle fra Stop-algerne så din facade igen kan være smuk, ren og fri for skidt og snavs og ikke mindst algefri.

Skånsom afrensning så du undgår skader

Vi anbefaler, at du søger professionel hjælp, når du skal have din facade renset. Dette skyldes, at hvis det ikke gøres ordentlig så kan man beskadige overfladen på facaden, hvilket gør den mere modtagelig over for alger, skidt, snavs og smuds. Hos Stop-Algerne garanterer vi kvalitetssikrede resultater og du får helt op til 15 års garanti.

Vi søger for at overfladen bliver skånsom renset, så der ikke sker skader på overfladen. Efterfølgende desinficerer vi overfladen for at sikre, at algerødderne visner. Derudover tilbyder vi muligheden for at imprægnere facaden, hvis det ønskes (dette er et tilkøb). Det beskytter overfladen og har også en isolerende effekt, da facaden tørrer hurtigere. Ligeledes har alger, skidt og snavs svært ved at danne grobund på imprænerede overflader.

Husk, at du altid kan få et uforpligtende tilbud på facaderens! Det kan være svært at forstå de forskellige muligheder, så vi anbefaler, at du kontakter os for en uforpligtende snak om, hvordan vi bedst kan hjælpe dig. Vi er eksperter på området og bestræber os efter at tilbyde den mest optimale og mest økonomiske løsning. Du kan læse nogle af vores positive anmeldelser fra tidligere kunder her.

MURSTENS / TEGLFACADER

Mursten- og teglfacader kan variere meget i type og tilstand, derfor kan vores behandling af disse ligeledes variere. Vores erfaring gør, at vi kan facaderense alt fra blødstrøgne sten, eternit og skifer. Facadevask foretages alt efter underlaget på den mest skånsomme metode.

HØJTRYKSRENSNING

Vi udfører alle former for højtryksrensning med enten koldt eller varmt vand med vores mobile hedtvandsrensere. Skidt og snavs fjernes effektivt. I nogle tilfælde anvender vi kemi til iblødsætning.
Rensning af: Facader, statuer, bygningsdele, vaskehaller, både, broer, pudslag, maskiner, spuling af vejbaner, udendørs legepladser og meget meget mere.

FACADERENS AF BETONFACADER

Vi tilbyder facaderens til dig, uanset om din facade er af beton, stål, eternit, aluminium og så videre. Vi afrenser alle typer facader, uanset størrelse. Har du en beton facade, så anbefaler vi oftest afrensning med en højtryksrenser. Her bruger vi et algedræbende middel, der sikrer, at algernes rødder fjernes effektivt. Vores algerens er yderst effektivt i kampen mod alger, mos og skader.

Adresse

Vestervangen 91
5762 Vester Skerninge
CVR: 38498797

Telefontider

24/7

Ring til os