Privatlivspolitik

indsamling og anvendelse af personoplysninger

Håndtering af personoplysninger

I forbindelse med din forespørgsel på at modtage et uforpligtende tilbud fra Stop-Algerne har du angivet en række personoplysninger, herunder særligt:

Dit navn
Din e-mailadresse
Dit telefonnummer
Din adresse

Disse personoplysninger behandler vi i forbindelse med behandlingen af din prisforespørgsel, da det er nødvendigt for, at vi kan sende dig et prisoverslag. Hvis du beslutter dig for at afgive en ordre, gemmer vi oplysningerne for at kunne ekspedere din ordre og udføre det ønskede arbejde. Vi kontakter dig for at sikre, at det afgivne prisoverslag er korrekt og stemmer overens med dine ønsker.

Behandling af personoplysninger – samtykke

Ved at udfylde en formular på stop-algerne.dk og indsende dine oplysninger giver du samtykke til, at vi må kontakte dig vedrørende din forespørgsel.

Datasikkerhed

Uanset om vi behandler dine personoplysninger i forbindelse med opfyldelse af en kontrakt eller baseret på dit samtykke, sikrer vi altid, at behandlingen sker sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil kun blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi behandler.

Hvis der er fejl i vores oplysninger, kan du anmode om at få dem rettet, og du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet).

Hvis du ikke længere ønsker, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller ønsker at begrænse behandlingen af dine oplysninger, kan du sende os en anmodning herom til info@stop-algerne.dk.

Adresse

Vestervangen 91
5762 Vester Skerninge
CVR: 38498797

Telefontider

24/7

Ring til os