Anmeldelser

Se hvad vores tilfredse kunder siger

Louise Wejnrik
Louise Wejnrik
1685009877
Vi fik i april 2023 renset vores fliser og træterrasse af Thomas. Thomas leveret fra starten af fantastisk service. Han var hurtig til at svare og rådgive omkring rens af især vores træterrasse, hvilket gjorde os hurtig tykke ved valget af ham. Resultatet er blevet helt perfekt både på vores fliser og terrasse. Vil vil helt sikkert bruge Thomas igen, og anbefale ham til andre.
Joy Nielsen
Joy Nielsen
1655140414
Fliserens og imprægnering i top klasse.Thomas og hans makker Bent har udført et fantastisk arbejde. De er meget punktlige og med godt humør. Det er helt sikkert ikke sidste gang, vi benytter dem. De kan varmt anbefales!
Majbritt Hansen
Majbritt Hansen
1652292517
Vi er yderst tilfredse med rensning og imprægnering af vores fliser. De har ikke været så flotte siden de var helt nye. Har fået en rigtig god behandling og kan kun give vores største anbefaling til Stop-Algerne.dk
Super god service og alt spillede bare! kan anbefales så det basker.
Lizbet Wingaa
Lizbet Wingaa
1649929509
Rigtig flot arbejde. God kvalitet, service og kommunikation. Kan varmt anbefales.
Fantastisk forandring, hurtig ekspedition, god og sød betjeningHelt klar værd at anbefale !!! Kh. Susanne
Thomas leverer et sublimt stykke kvalitetsarbejde og får mine allerbedste anbefalinger. Thomas er et fantastisk menneske der sætter en ære i service og har altid kunden i centrum.
Hanne Nielsen
Hanne Nielsen
1647707300
Jakob Dietz
Jakob Dietz
1647698412
du bliver mødt af stort smil, samt professionel service, Thomas kom til aftalt tid og udførte et fantastisk stykke arbejde, med godt humør og overskud! Jeg vil helt klart gøre brug af hans service fremadrettet, og anbefale ham til andre!Mine terrasse skinner efter han vaskede, behandlede og tilførte nyt fuge sand! Og prisen var bestemt også i den fornuftige ende!Tak for god service! Nu kan jeg gå foråret i møde med en smuk terrasse!
Stig Tanggaard
Stig Tanggaard
1644677209
Godt arbejde og service I topklasse!!Kan varmt anbefales!!
Skal du/I have renset jeres fliser, så bør I vælge at få besøg af Stop-Algerne.dk. Jeg fik både renset, algebehandlet fliser og tag, samt imprægneret fliserne og fejet grus på til sidst. Deres slutrengøring var i topklasse. Jeg er bare så glad for det færdige resultat :)Stop-Algerne.dk's arbejde er alle pengene værd.
Jeg ringede til Thomas. Han er en super rar og meget venlig.Vi aftalte dato og tid han skulle komme og rense mine fliser.Han overholdt vores aftale til punkt og prikke. Jeg må sige athan er meget dygtig og har styr på hvad han har med at gøre.Det er bestemt pengene vær. Mine fliser er bare blevet så flottede er blevet som helt nye fliser.Jeg kan stærkt anbefale firmaet Stop-Algerne.Medvenlig hilsenKaren Marie Nielsen.
Finn Langballe
Finn Langballe
1620211575
Alge behandling fliser
John Vangsgaard
John Vangsgaard
1618852621
Super service fra Thomas. Han anbefalede mig en nano behandling af min træ terrasse og det er blevet så flot. Aftaler bliver overholdt og Thomas følger op på hans arbejde. Så jeg kan varmt anbefale dette firma
Ditte Wiese
Ditte Wiese
1617000590
Vi fik renset, behandlet og lagt nyt fugesand på terrasser og havegange.Og udover et rigtig flot og grundigt arbejde, så er Thomas og crew hjælpsomme og med højt humør.De er hurtige til kontakt og overholder aftaler.De får min varmeste anbefaling.
Casper Saabye
Casper Saabye
1616527505
Super professionelt og konge service.. og vigtigst af alt et super flot resultat.. kan varmt annefaldes 👍🏼
Peder Nissen
Peder Nissen
1616404668
Thomas kommer med godt humør og får renset og præpareret mine terrasser både træ og sten hurtigt og effektivt, mindre ekstra ydelser som kantrensning kom ikke til at koste ekstra.Kan kun anbefale firmaet
Alge rens og rensning af vores fliser , god opfølgning på alle aftaler , masser af god relevant information i forbindelse med levering af ydelsen - fantastik kvalitet til prisen - de har overholdt alle deres aftaler hos os i alle år og i forhold til tidspunkter, kvalitet og prisKan kun anbefales
Bjarne Larsen
Bjarne Larsen
1614766667
Thomas er en fantastisk imødekommende, empatisk, og liveglad mand der overi hans fantastiske person, også lavere et fantastisk godt og grundig stykke arbejde.Hos Flise og Algerens, er man i helt trygge hænder hele vejen igennem.Jeg har aldrig mødt service på det niveau, som jeg har fået hos Flise og Algerens....TAK.
God og venlig betjening
Tina Lohmann
Tina Lohmann
1614513777
Hej vi har fået renset vores terrasse, og algebehandlet vores tag. Firmaet kom til tiden,og vi fik gode råd og vejledning. Og arbejdet er super godt udført. En grundig oprydning inden de kørte. Tusind tak for hjælpen Thomas. Glæder os til at høre fra dig igen. Mvh Tina og Vagn. 👍🏻😁
Havde jeg ikke vidst bedre, havde jeg troet, jeg havde fået ny belægning på terasser og indkørsel, da jeg kom hjem fra arbejde, så flot var det blevet. Tak for godt arbejde og dejligt humør !
Lasse Holt
Lasse Holt
1613929760
Bjarne1970
Bjarne1970
1613926480
Vores terrasse lignede noget der skulle kasseres, men efter Thomas havde renset og imprægneret, blev den som ny!🌟 Godt håndværk, godt humør og super service. Vi skal helt sikkert være med i den årlige “terrasse-re-fresh” ordning😄👍🏻 Og når taget skal renses/males skal det uden tvivl være Stop-algerne.dk 🏡🌟 Vores absolut bedste anbefalinger👍🏻😄
Per Kjeldsholm
Per Kjeldsholm
1590675334
Fik udført algerens på både fliser og terrasse i august 2019. Resultatet er fortsat helt fantastisk.Aftalt opfølgende/vedligeholdende behandling her næsten et år efter, og glæder mig til at få det opfrisket.Meget professionelt, og de/det holder hvad de/det lover.Kan varmt anbefales - det er utroligt, hvor stor forskellen er på før og efter, man tror nærmest at der er lagt nye fliser
Marianne B
Marianne B
1590600513
God service , god kommunikation og de har gjort et rigtigt godt job med vores gamle fliser 👍
Heine Grotkopp
Heine Grotkopp
1589274556
Den 14.04.20 kl: 7.00 morgen ankom Stop-Algerne.dk Rensede fliserne i indkørsel samt i haven der er terrase med gange og højbeder af fliser samt husets vindueskarmGodt grundig og professionel udført arbejde.(15 års garanti ordning)Fliserne bliver pænere og pænere for hverdag der går (særlig efter det har regnet)I dag den 12.05 kom naboen og spurgte hvem der havde lavet vores ny fliser. Jeg sagde de var blevet renset, af Thomas Jensen Stop-Algerne.dkHun fik adressen og glæder sig til at få lige så fine fliser som vi har fået.Tak for Professionelt udført arbejdeElse/Heinrich
Susanne Lund
Susanne Lund
1587503466
De er hurtige, professionelle og meget sympatiske. Jeg er utrolig glad for resultatet. Terrassen er blevet som ny. Dem benytter jeg helt sikkert også næste gang.
Grundig og dygtig forklaring på arbejdets indhold og omfang efterfulgt af en personlig og professionel udførelse til aftalt tid og pris, som helt levede op til det resultat, vi var stillet i udsigt. Vor bedste anbefalinger medfølger hermed.
Vi har fået en super fantastisk service, hurtig svar og yderst kompetent behandling af både vores fliser og os som personer. Vi giver vores største anbefaling af jer.
Kirsten Bech
Kirsten Bech
1585232003
Meget fin service og flot resultat. Nyder at se de flotte fliser.Tusind takmange hilsner Kirsten Bech
Flemming Hviid
Flemming Hviid
1585228989
Vi har fået renset og imprægneret fliser. Resultatet er super flot, og de to medarbejdere var grundige og gjorde pænt rent - og så var de oven i købet flinke. Kan varmt anbefales.
ingolf friis
ingolf friis
1585063013
God service, arbejder hurtigt, er grundig, reagerer hurtigt på henvendelse,meget tilfreds med arbejdets udførelse, kan absolut anbefales.
Fra første kontakt til vores terrasse kun 24 timer senere var blevet renset og fremstod som ny, har vores oplevelse med Stop-Algerne været til fem stjerner. Kan varmt anbefales!
Bente Frendrup
Bente Frendrup
1584386754
En fantastisk oplevelse fra den første telefon samtale og til jobbet var udført til fuld tilfredshed. Alt foregik i en professionel og positiv stemning og vi oplevede et særdeles højt serviceniveau. Vi kan på det varmeste anbefale Stop-Algerne.dk😍
Godt, grundigt og professionelt udført arbejde, med et flot resultat til følge. Manden overholder aftaler og giver besked. Lige hvad jeg eftersøgte.
Jeg fik for tre år siden renset fliserne rundt om hus samt højbede af sten og mit tag. Det gik hurtigt og resultatet var fantastisk med det samme. ( taget tager 3-4 mån før resultat er synligt som de også oplyste om )Hvert forår kommer de forbi og laver en vedligeholdelsesrens på under en halv time.Dagen efter står fliserne knivskarpt igen resten af året.De svarer lyn hurtigt på mail, er meget imøde kommende og kommer med kort varsel.Kun positive oplevelser med dette firma.
Svarer med det samme på henvendelse, giver ordentlig information om de forskellige muligheder med dertilhørende priser og pænt resultat bagefter. Vh Lise-Lotte
Super service og kvalitet! Thomas & co gik above & beyond for at udføre arbejdet og resultatet er perfekt. Tusinde tak, vi glæder os til at se jer igen.
Lotte Nissen
Lotte Nissen
1583145448
Må simpelthen give de flotteste anbefalinger til dette firma, og ikke mindst til ejeren Thomas :-)Utrolig flot resultat af flise -og tagrens, - som at få et helt nyt hus. Samt med en service og venlighed i topklassen, der gør vi helt klart vender tilbage 🙂
Palle Filipsen
Palle Filipsen
1582876450
Et firma hvis arbejde har en meget høj kvalitet. Firmaet kommer til tiden og vi kan kun anbefale det på det varmeste.
Peter Nørgaard
Peter Nørgaard
1582486477
Førsteklasses arbejde som at få nye fliser, super service, og når man kontakter firmaet er der meget hurtigt svar. Utrolige rare og søde håndværkere. De kan varmt anbefales.
Jeg har haft fornøjelsen at at få Stop-Algerne ud og imprægnere vores fliser samt at få dem skyllet rene da vi fik forkert sandtype ned mellem fliserne fra en anden entrepernør. Der hjalp Thomas med det samme og leverede et godt resultat og det hele kunne ordnes over telefonen da vi var på sommerferie.Så yderst tilfredstillende kvalitet fra Thomas med en god dialog fra start til slut. Ser frem til at regnvejret stopper og at de kommer forbi igen til at sprøjte mod alger så vores terrasse står spot on igen.
Gitte Larsen
Gitte Larsen
1582457921
Positiv: Kvalitet, Punktlighed, Svartid, VærdiJeg har fået udført rens og imprægnering af min facade.Kort svartid, kompetent rådgivning, flot resultat, jeg er så glad for det hele.Min eneste beklagelse er, at jeg ikke har gjort dette meget før.Jeg vil helt klart vælge samme firma næste gang.1000 tak fra en meget tilfreds kunde.
Meget fin service, og et flot resultat.
Hej. Jeg havde en rigtig god oplevelse med dette firma.De kom som aftalt, veludført arbejde og høflig betjening.Så alt i sin orden med dette firma, da det helle blev udført som aftalt med algerens af tag og vask af ca. 250 m" flise på terrasse og indkørsel. samt efterfyldt med special sand i fugerne.Alt perfect udført. Så jeg kan anbefale dette firma.Hilsen Mogens Rasmussen Gudme.
Vi fik renset vores terasse eftee vi udvidede den. De gamle fliser var meget mere slidte end de nye, men de kom simpelthen til at stå så flotte efter rensning. Det var lige før de stod ligeså flotte som de nye.Kun kæmpe ros herfra.
Fantastisk service. Medarbejdere i højt humør og med kunden i centrum. Fremragende kvalitet i arbejdet, og med fokus på bedst mulig kundeoplevelse i alle aspekter.Fuld tilfredshed og mere til herfra! 👍💪
Næste anmeldelse
js_loader