Anmeldelser

Se hvad vores tilfredse kunder siger

Joy Nielsen
Joy Nielsen
17:13 13 Jun 22
Fliserens og imprægnering i top klasse.Thomas og hans makker Bent har udført et fantastisk arbejde. De er meget punktlige og med godt humør. Det er helt sikkert ikke sidste gang, vi benytter dem. De kan varmt anbefales!
Majbritt Hansen
Majbritt Hansen
18:08 11 May 22
Vi er yderst tilfredse med rensning og imprægnering af vores fliser. De har ikke været så flotte siden de var helt nye. Har fået en rigtig god behandling og kan kun give vores største anbefaling til Stop-Algerne.dk
Christian Brewaeys
Christian Brewaeys
19:14 19 Apr 22
Super god service og alt spillede bare! kan anbefales så det basker.
Lizbet Wingaa
Lizbet Wingaa
09:45 14 Apr 22
Rigtig flot arbejde. God kvalitet, service og kommunikation. Kan varmt anbefales.
Vester Skerninge kro
Vester Skerninge kro
10:40 09 Apr 22
Fantastisk forandring, hurtig ekspedition, god og sød betjeningHelt klar værd at anbefale !!! Kh. Susanne
Thomas leverer et sublimt stykke kvalitetsarbejde og får mine allerbedste anbefalinger. Thomas er et fantastisk menneske der sætter en ære i service og har altid kunden i centrum.
skovbrynet skovbrynet
skovbrynet skovbrynet
18:47 06 Apr 22
Hanne Nielsen
Hanne Nielsen
16:28 19 Mar 22
Jakob Dietz
Jakob Dietz
14:00 19 Mar 22
du bliver mødt af stort smil, samt professionel service, Thomas kom til aftalt tid og udførte et fantastisk stykke arbejde, med godt humør og overskud! Jeg vil helt klart gøre brug af hans service fremadrettet, og anbefale ham til andre!Mine terrasse skinner efter han vaskede, behandlede og tilførte nyt fuge sand! Og prisen var bestemt også i den fornuftige ende!Tak for god service! Nu kan jeg gå foråret i møde med en smuk terrasse!
Stig Tanggaard
Stig Tanggaard
14:46 12 Feb 22
Godt arbejde og service I topklasse!!Kan varmt anbefales!!
Trine Missel Eriksson
Trine Missel Eriksson
09:37 05 Jun 21
Skal du/I have renset jeres fliser, så bør I vælge at få besøg af Stop-Algerne.dk. Jeg fik både renset, algebehandlet fliser og tag, samt imprægneret fliserne og fejet grus på til sidst. Deres slutrengøring var i topklasse. Jeg er bare så glad for det færdige resultat :)Stop-Algerne.dk's arbejde er alle pengene værd.
Karen Marie Nielsen
Karen Marie Nielsen
14:40 21 May 21
Jeg ringede til Thomas. Han er en super rar og meget venlig.Vi aftalte dato og tid han skulle komme og rense mine fliser.Han overholdt vores aftale til punkt og prikke. Jeg må sige athan er meget dygtig og har styr på hvad han har med at gøre.Det er bestemt pengene vær. Mine fliser er bare blevet så flottede er blevet som helt nye fliser.Jeg kan stærkt anbefale firmaet Stop-Algerne.Medvenlig hilsenKaren Marie Nielsen.
Finn Langballe
Finn Langballe
10:46 05 May 21
Alge behandling fliser
John Vangsgaard
John Vangsgaard
17:17 19 Apr 21
Super service fra Thomas. Han anbefalede mig en nano behandling af min træ terrasse og det er blevet så flot. Aftaler bliver overholdt og Thomas følger op på hans arbejde. Så jeg kan varmt anbefale dette firma
Ditte Wiese
Ditte Wiese
06:49 29 Mar 21
Vi fik renset, behandlet og lagt nyt fugesand på terrasser og havegange.Og udover et rigtig flot og grundigt arbejde, så er Thomas og crew hjælpsomme og med højt humør.De er hurtige til kontakt og overholder aftaler.De får min varmeste anbefaling.
Casper Saabye
Casper Saabye
19:25 23 Mar 21
Super professionelt og konge service.. og vigtigst af alt et super flot resultat.. kan varmt annefaldes 👍🏼
Peder Nissen
Peder Nissen
09:17 22 Mar 21
Thomas kommer med godt humør og får renset og præpareret mine terrasser både træ og sten hurtigt og effektivt, mindre ekstra ydelser som kantrensning kom ikke til at koste ekstra.Kan kun anbefale firmaet
klaus Kristensen
klaus Kristensen
19:24 08 Mar 21
Alge rens og rensning af vores fliser , god opfølgning på alle aftaler , masser af god relevant information i forbindelse med levering af ydelsen - fantastik kvalitet til prisen - de har overholdt alle deres aftaler hos os i alle år og i forhold til tidspunkter, kvalitet og prisKan kun anbefales
Bjarne Larsen
Bjarne Larsen
10:17 03 Mar 21
Thomas er en fantastisk imødekommende, empatisk, og liveglad mand der overi hans fantastiske person, også lavere et fantastisk godt og grundig stykke arbejde.Hos Flise og Algerens, er man i helt trygge hænder hele vejen igennem.Jeg har aldrig mødt service på det niveau, som jeg har fået hos Flise og Algerens....TAK.
Cristina Jørgensen
Cristina Jørgensen
10:51 02 Mar 21
God og venlig betjening
Tina Lohmann
Tina Lohmann
12:02 28 Feb 21
Hej vi har fået renset vores terrasse, og algebehandlet vores tag. Firmaet kom til tiden,og vi fik gode råd og vejledning. Og arbejdet er super godt udført. En grundig oprydning inden de kørte. Tusind tak for hjælpen Thomas. Glæder os til at høre fra dig igen. Mvh Tina og Vagn. 👍🏻😁
Ulla Balle Jakobsen
Ulla Balle Jakobsen
16:39 22 Feb 21
Havde jeg ikke vidst bedre, havde jeg troet, jeg havde fået ny belægning på terasser og indkørsel, da jeg kom hjem fra arbejde, så flot var det blevet. Tak for godt arbejde og dejligt humør !
Lasse Holt
Lasse Holt
17:49 21 Feb 21
Bjarne1970
Bjarne1970
16:54 21 Feb 21
Vores terrasse lignede noget der skulle kasseres, men efter Thomas havde renset og imprægneret, blev den som ny!🌟 Godt håndværk, godt humør og super service. Vi skal helt sikkert være med i den årlige “terrasse-re-fresh” ordning😄👍🏻 Og når taget skal renses/males skal det uden tvivl være Stop-algerne.dk 🏡🌟 Vores absolut bedste anbefalinger👍🏻😄
Per Kjeldsholm
Per Kjeldsholm
14:15 28 May 20
Fik udført algerens på både fliser og terrasse i august 2019. Resultatet er fortsat helt fantastisk.Aftalt opfølgende/vedligeholdende behandling her næsten et år efter, og glæder mig til at få det opfrisket.Meget professionelt, og de/det holder hvad de/det lover.Kan varmt anbefales - det er utroligt, hvor stor forskellen er på før og efter, man tror nærmest at der er lagt nye fliser
Marianne B
Marianne B
17:28 27 May 20
God service , god kommunikation og de har gjort et rigtigt godt job med vores gamle fliser 👍
Heine Grotkopp
Heine Grotkopp
09:09 12 May 20
Den 14.04.20 kl: 7.00 morgen ankom Stop-Algerne.dk Rensede fliserne i indkørsel samt i haven der er terrase med gange og højbeder af fliser samt husets vindueskarmGodt grundig og professionel udført arbejde.(15 års garanti ordning)Fliserne bliver pænere og pænere for hverdag der går (særlig efter det har regnet)I dag den 12.05 kom naboen og spurgte hvem der havde lavet vores ny fliser. Jeg sagde de var blevet renset, af Thomas Jensen Stop-Algerne.dkHun fik adressen og glæder sig til at få lige så fine fliser som vi har fået.Tak for Professionelt udført arbejdeElse/Heinrich
Susanne Lund
Susanne Lund
21:11 21 Apr 20
De er hurtige, professionelle og meget sympatiske. Jeg er utrolig glad for resultatet. Terrassen er blevet som ny. Dem benytter jeg helt sikkert også næste gang.
Knud Christensen
Knud Christensen
13:07 05 Apr 20
Grundig og dygtig forklaring på arbejdets indhold og omfang efterfulgt af en personlig og professionel udførelse til aftalt tid og pris, som helt levede op til det resultat, vi var stillet i udsigt. Vor bedste anbefalinger medfølger hermed.
Helle Medom Petersen
Helle Medom Petersen
14:19 04 Apr 20
Vi har fået en super fantastisk service, hurtig svar og yderst kompetent behandling af både vores fliser og os som personer. Vi giver vores største anbefaling af jer.
Kirsten Bech
Kirsten Bech
14:13 26 Mar 20
Meget fin service og flot resultat. Nyder at se de flotte fliser.Tusind takmange hilsner Kirsten Bech
Flemming Hviid
Flemming Hviid
13:23 26 Mar 20
Vi har fået renset og imprægneret fliser. Resultatet er super flot, og de to medarbejdere var grundige og gjorde pænt rent - og så var de oven i købet flinke. Kan varmt anbefales.
ingolf friis
ingolf friis
15:16 24 Mar 20
God service, arbejder hurtigt, er grundig, reagerer hurtigt på henvendelse,meget tilfreds med arbejdets udførelse, kan absolut anbefales.
Sarah Thorsøe Wind
Sarah Thorsøe Wind
08:22 18 Mar 20
Fra første kontakt til vores terrasse kun 24 timer senere var blevet renset og fremstod som ny, har vores oplevelse med Stop-Algerne været til fem stjerner. Kan varmt anbefales!
Bente Frendrup
Bente Frendrup
19:25 16 Mar 20
En fantastisk oplevelse fra den første telefon samtale og til jobbet var udført til fuld tilfredshed. Alt foregik i en professionel og positiv stemning og vi oplevede et særdeles højt serviceniveau. Vi kan på det varmeste anbefale Stop-Algerne.dk😍
John Evert Larsen
John Evert Larsen
19:03 16 Mar 20
Godt, grundigt og professionelt udført arbejde, med et flot resultat til følge. Manden overholder aftaler og giver besked. Lige hvad jeg eftersøgte.
carsten hviid larsen
carsten hviid larsen
10:04 15 Mar 20
Jeg fik for tre år siden renset fliserne rundt om hus samt højbede af sten og mit tag. Det gik hurtigt og resultatet var fantastisk med det samme. ( taget tager 3-4 mån før resultat er synligt som de også oplyste om )Hvert forår kommer de forbi og laver en vedligeholdelsesrens på under en halv time.Dagen efter står fliserne knivskarpt igen resten af året.De svarer lyn hurtigt på mail, er meget imøde kommende og kommer med kort varsel.Kun positive oplevelser med dette firma.
Lise-Lotte Rudniak
Lise-Lotte Rudniak
20:42 09 Mar 20
Svarer med det samme på henvendelse, giver ordentlig information om de forskellige muligheder med dertilhørende priser og pænt resultat bagefter. Vh Lise-Lotte
Louise Laub-Ussing
Louise Laub-Ussing
14:03 09 Mar 20
Super service og kvalitet! Thomas & co gik above & beyond for at udføre arbejdet og resultatet er perfekt. Tusinde tak, vi glæder os til at se jer igen.
Lotte Nissen
Lotte Nissen
10:37 02 Mar 20
Må simpelthen give de flotteste anbefalinger til dette firma, og ikke mindst til ejeren Thomas :-)Utrolig flot resultat af flise -og tagrens, - som at få et helt nyt hus. Samt med en service og venlighed i topklassen, der gør vi helt klart vender tilbage 🙂
Palle Filipsen
Palle Filipsen
07:54 28 Feb 20
Et firma hvis arbejde har en meget høj kvalitet. Firmaet kommer til tiden og vi kan kun anbefale det på det varmeste.
Peter Nørgaard
Peter Nørgaard
19:34 23 Feb 20
Førsteklasses arbejde som at få nye fliser, super service, og når man kontakter firmaet er der meget hurtigt svar. Utrolige rare og søde håndværkere. De kan varmt anbefales.
Andreas Pagh Andersen
Andreas Pagh Andersen
18:53 23 Feb 20
Jeg har haft fornøjelsen at at få Stop-Algerne ud og imprægnere vores fliser samt at få dem skyllet rene da vi fik forkert sandtype ned mellem fliserne fra en anden entrepernør. Der hjalp Thomas med det samme og leverede et godt resultat og det hele kunne ordnes over telefonen da vi var på sommerferie.Så yderst tilfredstillende kvalitet fra Thomas med en god dialog fra start til slut. Ser frem til at regnvejret stopper og at de kommer forbi igen til at sprøjte mod alger så vores terrasse står spot on igen.
Gitte Larsen
Gitte Larsen
11:38 23 Feb 20
Positiv: Kvalitet, Punktlighed, Svartid, VærdiJeg har fået udført rens og imprægnering af min facade.Kort svartid, kompetent rådgivning, flot resultat, jeg er så glad for det hele.Min eneste beklagelse er, at jeg ikke har gjort dette meget før.Jeg vil helt klart vælge samme firma næste gang.1000 tak fra en meget tilfreds kunde.
Susanne liljendal
Susanne liljendal
22:44 15 Feb 20
Meget fin service, og et flot resultat.
Mogens Rasmussen
Mogens Rasmussen
14:31 13 Feb 20
Hej. Jeg havde en rigtig god oplevelse med dette firma.De kom som aftalt, veludført arbejde og høflig betjening.Så alt i sin orden med dette firma, da det helle blev udført som aftalt med algerens af tag og vask af ca. 250 m" flise på terrasse og indkørsel. samt efterfyldt med special sand i fugerne.Alt perfect udført. Så jeg kan anbefale dette firma.Hilsen Mogens Rasmussen Gudme.
Marianne Küster
Marianne Küster
20:04 12 Feb 20
Vi fik renset vores terasse eftee vi udvidede den. De gamle fliser var meget mere slidte end de nye, men de kom simpelthen til at stå så flotte efter rensning. Det var lige før de stod ligeså flotte som de nye.Kun kæmpe ros herfra.
Martin Skytte-Bæk
Martin Skytte-Bæk
16:45 12 Feb 20
Fantastisk service. Medarbejdere i højt humør og med kunden i centrum. Fremragende kvalitet i arbejdet, og med fokus på bedst mulig kundeoplevelse i alle aspekter.Fuld tilfredshed og mere til herfra! 👍💪
Tine Lehrmann
Tine Lehrmann
15:36 12 Feb 20
Super service. Jeg er 100% tilfreds med resultatet af fliserensningen. Thomas og hans team var en fornøjelse at arbejde sammen med. Jeg kan kun varmt anbefale Stop-Algerne (og det bedste er de dækker hele Danmark så nu har jeg fået anbefalet dem til flere af mine venner i Jylland).
Ole Madsen
Ole Madsen
10:48 12 Feb 20
Professionelt !Arb kvalitet- pris- kommunikation-overholdelse af aftaler-ryder op....Langt over et gennemsnit for en dansk håndværker !!
Næste anmeldelse
js_loader