4. juli 2017

Fliserens

Ring på 30 12 46 67 og få et uforpligtende tilbud

Få nye flotte fliser med en fliserensning fra Stop-Algerne

Med en fliserensning behøver du ikke udsætte dig selv for besværet med at erstatte dine gamle slidte fliser med nye. I stedet bliver de eksisterende fliser som nye igen med en simpel behandling og efterfølgende stærk imprægnering.

HAR DU BRUG FOR FLISERENS? SÅ BOOK EN TID HER!

Miljøvenlige produkter til fliserens

 

Vi benytter altid de mest miljøvenlige rengøringsprodukter til fliserens, der samtidig ikke slider på de overflader der rengøres. Efter brug af vores fliserens giver vi dine fliser en professionel imprægnering, således at der lukkes af i flisernes overflade, så den enkelte flise holder sig pæn meget længere, end den ville uden imprægneringen.

Hos Stop-Algerne får du en fliseimprægnering, som er en af markedets mest slidstærke imprægneringer. Dermed kan imprægneringen klare store mængder af ”trafik” uden at imprægneringen bliver beskadiget og mister dens beskyttende effekt. Derfor er denne imprægnering også meget populær hos mange virksomheder, som udfører fliserens professionelt.

Imprægneringen trænger imellem 1-2cm ned i flisen og sikre herved en gennemimprægnering af det øverste stenlag , alt afhængig af flise type og stenens hårdhed.

Beskyt dine fliser med fliseimprægnering

Opnå flotte resultater med fliseimprægnering, som effektivt lukker overfladen og beskytter dine fliser året rundt.

Overfladen på rensede fliser er porøs og derfor mere modtagelig for nye belægninger. Derfor skal du bevare og beskytte det flotte resultat med en fliseimprægnering.

Du kender sikkert problemet med, at dine fliser efter en lang og mørk vinter har ændret udseende fra den forgangne sommer fra at være flotte, rene og efterårs klargjorte, til i den spæde nye forårssol nu at være dækket af alger, mos og flisepest. Ser dette syn af dine fliser bekendt ud?

Med en fliserensning behøver du ikke udsætte dig selv for besværet med at erstatte dine gamle slidte fliser med nye. I stedet bliver de eksisterende fliser som nye igen med en simpel behandling og efterfølgende stærk imprægnering.

Fliseimprægnering til forebyggelse mod mos og flisepest

Vind, vejr og måneder med meget mørke sammen med en renere luft har gjort, at mange danskere vågner op efter en lang vinter til et trist syn af en terrasse, indkørsel, flisearealer omkring huset og lignende der nu er dækket af alger, mos og flisepest. Hvad gør man så ved det? Findes der et middel som nemt og effektivt kan fjerne problemet?

Lad os være ærlige med det samme og slå fast, at der ikke findes nogen nem og hurtig løsning, der uden en indsats, hurtigt fjerner vinterens og naturens grønne begroninger fra dine fliser. I hvert fald ikke, hvis det på nogen måde skal kunne forsvares i forhold til miljøet.

Men hvis du er villig til at yde en indsats, kan vi hjælpe dig til fremover at undgå at dine fliser hvert år bliver fyldt med især mos og flisepest.

Løsningen ligger i en grundig rengøring med en efterfølgende imprægnering af dine fliser, som vil lukke porøsiteten i dine fliser og ikke blot reducere væksten af begroninger, men samtidig også styrke dem mod slid og belastninger.

Sand til opfyldning i fuger

Efter rensning af fliserne, vil du have fjernet snavs og mos i fugerne, ca. 0,3-0,5 cm ned i fugerne omkring fliserne. Har man meget ukrudt imellem fliserne såsom græs , mælkebøtter m.m opnås det flotteste resultat af at man mekanisk fjerner det inden fliserens påbegyndes , herefter skal der igen fyldes efter med sand. Vi anbefaler ukrudtshæmmende fugesand, da pH værdien er høj og vil besværliggøre det for nyt ukrudt og mos at komme igen.

Garanti og årligt tjek samt algebehandling / desinfektion af fliserne

I forbindelse med udført fliserensning er her mulighed for at indgå en aftale om årsabonnement og 15 års garanti. Garantien på udførte arbejde er gældende i 15 år, garantien omfatter, at belægningen er desinficeret altså helt ren for alger, svampe-og anden lav-arter. Ved garantiens udløb kan der tages stilling til, om overfladen skal genbehandles (imprægneres), hvorefter ny garanti gives. Garantien er gældende ved et fast årligt algebehandlings-program, prisen på dette er 10.- pr m2 alt inklusiv og omfatter- fliser - og anden belægning der er blevet renset. Hvert år gives besked i god tid inden udførelse af algebehandling. Algebehandlings / desinfektion  udføres typisk i marts-april-maj måned og med udsigt til tørvejr.

Hvad sker der når du imprægnerer ?

Fliseimprægneringen trænger ned i flisens porøse overflade og danner en kemisk reaktion ved blanding med kalken i det cementstøv som er i flisen. Imprægneringen fordeler sig rundt i de luftlommer og bitte små ormeagtige gange, der er i flisens overflade og lukker disse, således at mos , alger og flisepest får svært ved at danne grobund i flisens overflade. Således holder fliserne sig rene og pæne i lang tid efter en imprægnering.

Fordele med fliseimprægnering

  • Miljøvenlig da den består udelukkende af naturens egne materialer – altså ingen giftige kemikalier.
  • Lukker overfladen, så belægninger (f.eks. mos , alger og flisepest) ikke så nemt kan danne ny gro på fliserne.
  • Virker støvbindende og styrker overfladen væsentligt imod slitage og belastninger.
  • Forbliver diffusionsåben så overfladevand hurtigt kan trænge ned i jorden.
  • Vandbaseret klar væske , og med en holdbarhed på helt op til 15 år