4. juli 2017

Fliserens

Ring på 30 12 46 67 og få et uforpligtende tilbud

Få nye flotte fliser med en fliserensning fra Stop-Algerne

Med en fliserensning behøver du ikke udsætte dig selv for besværet med at erstatte dine gamle slidte fliser med nye. I stedet bliver de eksisterende fliser som nye igen med en simpel behandling og efterfølgende stærk imprægnering.

HAR DU BRUG FOR FLISERENS? SÅ BOOK EN TID HER!

Miljøvenlige produkter til fliserens

Vi benytter altid de mest miljøvenlige renseprodukter til fliserens, der samtidig ikke slider på de overflader der rengøres. Efter brug af vores fliserens giver vi dine ny rensede fliser  en overflade desinfektion , hvilket sikre at ALLE micro organismer/ spor af alger , mos , flisepest blir elimineret. Til slut udføre vi en professionel gennem imprægnering, således at der lukkes af i flisernes overflade, så den enkelte flise holder sig pæn meget længere, end den ville uden imprægneringen.

Hos Stop-Algerne får du en flise imprægnering, som er en af markedets mest slidstærke imprægneringer. Dermed kan imprægneringen klare store mængder af ”trafik” uden at imprægneringen bliver beskadiget og mister dens beskyttende effekt. Derfor er denne imprægnering også meget populær hos mange virksomheder, som udfører fliserens professionelt.

Imprægneringen trænger imellem 1-2cm ned i flisen og sikre herved en gennemimprægnering  , alt afhængig af flise type og stenens hårdhed. Vi kan derfor med GARANTI give 15 års garanti på at vores behandling er den bedste og stærkeste af sin slags.

Beskyt dine fliser med fliseimprægnering

Opnå flotte resultater med fliseimprægnering, som effektivt lukker overfladen og beskytter dine fliser året rundt.

Overfladen på rensede fliser er porøs og derfor mere modtagelig for nye belægninger. Derfor skal du bevare og beskytte det flotte resultat med en fliseimprægnering.

Du kender sikkert problemet med, at dine fliser efter en lang og mørk vinter har ændret udseende fra den forgangne sommer fra at være flotte, rene og efterårs klargjorte, til i den spæde nye forårssol nu at være dækket af alger, mos og flisepest. Ser dette syn af dine fliser bekendt ud?

Med en fliserensning behøver du ikke udsætte dig selv for besværet med at erstatte dine gamle slidte fliser med nye. I stedet bliver de eksisterende fliser som nye igen med en simpel behandling og efterfølgende stærk imprægnering.

Fliseimprægnering til forebyggelse mod mos og flisepest

Vind, vejr og måneder med meget mørke sammen med en renere luft har gjort, at mange danskere vågner op efter en lang vinter til et trist syn af en terrasse, indkørsel, flisearealer omkring huset og lignende der nu er dækket af alger, mos og flisepest. Hvad gør man så ved det? Findes der et middel som nemt og effektivt kan fjerne problemet?

Lad os være ærlige med det samme og slå fast, at der ikke findes nogen nem og hurtig løsning, der uden en indsats, hurtigt fjerner vinterens og naturens grønne begroninger fra dine fliser. I hvert fald ikke, hvis det på nogen måde skal kunne forsvares i forhold til miljøet.

Men hvis du er villig til at yde en indsats, kan vi hjælpe dig til fremover at undgå at dine fliser hvert år bliver fyldt med især mos og flisepest.

Løsningen ligger i en grundig rengøring med en efterfølgende stærk imprægnering af dine fliser, som vil lukke porøsiteten i dine fliser og ikke blot reducere væksten af begroninger, men samtidig også styrke dem mod slid og belastninger.

Sand til opfyldning i fuger

Efter rensning af fliserne, vil du have fjernet snavs og mos i fugerne, ca. 2-5 cm ned i fugerne omkring fliserne. Har man meget ukrudt imellem fliserne såsom græs , mælkebøtter m.m opnås det flotteste resultat af at man mekanisk fjerner det inden fliserens påbegyndes , herefter skal der igen fyldes efter med sand. Vi anbefaler ukrudtshæmmende fugesand, da pH værdien er høj og vil besværliggøre det for nyt ukrudt og mos at komme igen.

Årlig service aftale samt 15 års garanti

I forbindelse med udført fliserensning er her mulighed for at indgå en aftale om årsabonnement og ,15 års garanti. Garantien på udførte arbejde er gældende i 15 år, garantien omfatter, at belægningen er desinficeret altså helt ren for alger,flisepest. svampe-og anden lav-arter. Ved garantiens udløb kan der tages stilling til, om overfladen skal genbehandles (imprægneres), hvorefter ny garanti gives. Garantien er gældende ved et fast årligt desinfektions-program, og omfatter- fliser - og anden belægning der er blevet renset af Stop-algerne.  Hvert år gives besked i god tid inden udførelse. Desinfektion  udføres typisk i marts-april-maj måned og med udsigt til tørvejr. Når vi har udført selve desinfektionen ligges et sprøjtekort i postkassen på at vi har været på adressen , og fakturaen sendes på mail , nemt og hurtigt.

Vedligeholdelses programmet koster årligt inkl. moms og kørsel :

0-100m2      1000.-

100-200m2 1500.-

200-300m2 2000.-

300-400m2 2500.-

400-500m2 3500.-

500-600m2 4000.-

VI HOLDER DINE FLISER FRI FOR ALGER , FLISEPEST OG ANDEN SKIDT OG SNAVS ÅRET RUNDT.

 

 

 

Hvad sker der når du imprægnerer ?

Fliseimprægneringen trænger ned i flisens porøse overflade og danner en kemisk reaktion ved blanding med kalken i det cementstøv som er i flisen. Imprægneringen fordeler sig rundt i de luftlommer og bitte små ormeagtige gange, der er i flisens overflade og lukker disse, således at mos , alger og flisepest får svært ved at danne grobund i flisens overflade. Således holder fliserne sig rene og pæne i lang tid efter en imprægnering.

Fordele med fliseimprægnering

  • Miljøvenlig da den består udelukkende af naturens egne materialer – altså ingen giftige kemikalier.
  • Lukker overfladen, så belægninger (f.eks. mos , alger og flisepest) ikke så nemt kan danne ny gro på fliserne.
  • Virker støvbindende og styrker overfladen væsentligt imod slitage og belastninger.
  • Forbliver diffusionsåben så overfladevand hurtigt kan trænge ned i jorden.
  • Vandbaseret klar væske , og med en holdbarhed på helt op til 15 år
  • HUSK VI ANBEFALER ALTID EN ALGEBEHANDLING / DESINFEKTION AF FLISERNE INDEN SELVE IMPRÆGNERINGEN SPRØJTES PÅ.