Få nye flotte fliser med en fliserens

Fliserens uden imprægnering

Startpakke op til 50m2

N

Fliserens

N

Algebehandling

N

Fjerner ukrudt i fugerne

N

Slut rengøring

3.000,-

Normal pris: 3.500 kr

Før 50,- pr. ekstra m2

NU 29,-

Fliserens med imprægnering

Startpakke op til 50m2

N

Fliserens

N

Algebehandling

N

Imprægnering

N

Fjerner ukrudt i fugerne

N

Slut rengøring

3.500,-

Normal pris: 4.000 kr

Før 79,- pr. ekstra m2

NU 59,-

Fliserens med imprægnering og fugesand

Startpakke op til 50m2

N

Fliserens

N

Algebehandling

N

Imprægnering

N

Fjerner ukrudt i fugerne

N

Nyt fugesand/knust granit

N

Slut rengøring

4.000,-

Normal pris: 4.500 kr

Før 89,- pr. ekstra m2

NU 69,-

Forberedelse inden den glade fliserenser kommer.

4 ting, du kan gøre, før den glade fliserenser ankommer – både for erhvervs- og privatkunder:
  1. Ryd fliserne: Fjern alt, der står på dit fliseareal. Trillebøre, værktøj, havemøbler, træ, blomsterkrukker mv. Sørg for, at der er god plads for fliserenseren at arbejde på – både på og omkring fliserne, der skal renses.
  2. Græskanter: Sørg for, at græskanten ikke går ind over fliserne. Skær dem evt. til med en spade, eller kantskære. (Alternativt lad os hjælpe med dette)
  3. Er der meget græs og ukrudt i mellem fugerne får man her det flotteste resultat hvis man fjerner det mest genstridige græs inden fliserens påbegyndes. (Alternativt lad os hjælpe dig)
  4. Vandtryk: Til sidst kan det også være en god idé at teste dit vandtryk – især hvis du har mistanke om, at dit vandtryk er lavt. Det er meget simpelt at gøre. Tag en stor spand. Skru helt op for din udendørs vandhane. Test så, hvor mange liter vand der kommer i spanden ved fuld tryk på 30 sekunder. Som udgangspunkt skal vi helst op på min. 8 liter pr. 30 sek. Hvis dit vandtryk er lavere, så kontakt os. Der er forskellige ting, vi kan gøre for, at der kommer vand nok til den forestående fliserens.

Husk vi skal ALTID have adgang til en vandhane, udendørs eller indendørs.
Nu ved du, hvordan du giver vores glade fliserenser de bedste vilkår for at levere den absolut flotteste fliserensning.

Du kan vælge imellem følgende pakketilbud her. Ovennævnte pakke priser er opstarts priser og dækker udpakning, kørsel og de første 50 m2 er altså inkluderet i prisen.

Udlægning af ukrudthæmmende fugesand, eller knust granit betyder at vi medbringer, fin fejer og fordeler det i alle nu åbne fuger (gælder for “Fliserens med imprægnering og fugesand”).

Alle priser oplyst på hjemmesiden er altid inkl. moms og kørsel. Så ingen ekstra omkostninger på fakturaen.
Skat: Husk at du kan få servicefradrag til vores forskellige behandlinger, læs mere her.

Flotte og nye rene fliser

Når foråret melder sin ankomst, og det er tid til at nyde udendørslivet, er det afgørende at være opmærksom på vinterens påvirkning. Kulde og fugt kan efterlade negative spor på fliserne, med fastgroet mos, alger, snavs og andre belægninger, der over tid kan forringe terrassen, indkørslen og lignende. Der er intet som følelsen af en velplejet og ren terrasse, klar til de lange sommerdage. Ved at vælge professionel fliserens undgår du skader, og dine fliser, sten, beton eller granitbelægning vil stå så smukt som var det helt nyt.

Få naboen med og få yderligere RABAT på ALLE vores produkter.

Ved større arealer eller hvis naboer slår sig sammen, gives der yderligere rabatter. Vi sparer på kørsel og udpakning og det kommer naturligvis vores kunder til gode.

UBEHANDLET FLISE

Overflade med snavs og belægninger.

RENSNING AF FLISE

Åben og porøs overflade.

IMPRÆGNERET FLISE

Beskyttelse af overflade.

Skånsom og yderst effektivt

Flise rensning udføres med stor omhu, og selve behandlingen er yderst skånsom. Stop-Algerne.dk udfører den nemlig udelukkende med lavt vandtryk samt tilpasset vandmængde på 100 grader,  hvilket ikke ødelægger stenens overflade. Samtidig fjernes alt hvad der hedder flisepest, alger, og anden lav fra stenens overflade.

Efter endt fliserens ANBEFALER VI ALTID UDEN UNDTAGELSE AT FLISERNE BLIR ALGEBEHANDLET / DESINFICERET. Det er selvfølgelig inden en evt. imprægnering påføres den nu rene overflade.

Resultat der holder længere

Fugesand hæmmer ukrudtdannelsen imellem fliserne efter selve rensningen, og med en professionel og grundig gennem imprægnering undgår du også frostsprængninger til vinter. Imprægneringen er desuden afvisende overfor nye tilsmudsninger alger samt flisepest, på den måde sikre du at både fliserne og det flotte resultat holder endnu længere. Ved imprægnering begrænser man fliserne i at optage fugt, for fugten skaber nemlig de ideelle betingelser for nye angreb af alger, mos, flisepest og anden snavs.

Med en fliserensning behøver du ikke at erstatte dine gamle slidte fliser med nye.

I stedet bliver de eksisterende fliser som nye igen med en simpel behandling og efterfølgende stærk imprægnering.

N

Miljøvenlig

N

Effektiv og langvarigt flot resultat

N

Fjerner alt hvad der hedder flisepest, alger, ukrudt, skidt og snavs

N

Lukker og styrker overfladen

N

Forhindrer fremtidige angreb af mos, alger flisepest, og anden skidt og snavs

N

Fliser der kan holde til store mængder trafik

MILJØVENLIGE PRODUKTER TIL FLISERENS

Vi benytter altid de mest miljøvenlige renseprodukter til fliserens, der samtidig ikke slider på de overflader der rengøres. Efter brug af vores fliserens giver vi dine nyrensede fliser en overflade desinfektion, hvilket sikre at alle spor af alger, mos og flisepest bliver fjernet. Til slut udfører vi en professionel imprægnering, således at der lukkes af i flisernes overflade, så den enkelte flise holder sig pæn meget længere, end den ville uden imprægneringen.

Hos Stop-Algerne får du en flise imprægnering, som er en af markedets mest slidstærke imprægneringer. Dermed kan imprægneringen klare store mængder af ”trafik” uden at imprægneringen bliver beskadiget og mister dens beskyttende effekt. Derfor er denne imprægnering også meget populær hos mange virksomheder, som udfører fliserens professionelt.

Imprægneringen trænger imellem 1-2cm ned i flisen og sikre herved en gennemimprægnering, alt afhængig af flisens type og stenens hårdhed. Vi kan derfor give op til 15 års garanti på at vores behandling er den bedste og stærkeste af sin slags.

BESKYT DINE FLISER MED FLISEIMPRÆGNERING

Opnå flotte resultater med fliseimprægnering, som effektivt lukker overfladen og beskytter dine fliser året rundt.

Overfladen på rensede fliser er porøs og derfor mere modtagelig for nye belægninger. Derfor skal du bevare og beskytte det flotte resultat med en fliseimprægnering.

Du kender sikkert problemet med, at dine fliser efter en lang og mørk vinter har ændret udseende fra den forgangne sommer fra at være flotte, rene og efterårs klargjorte, til i den spæde nye forårssol nu at være dækket af alger, mos og flisepest. Ser dette syn af dine fliser bekendt ud?

Med en fliserensning behøver du ikke udsætte dig selv for besværet med at erstatte dine gamle slidte fliser med nye. I stedet bliver de eksisterende fliser som nye igen med en simpel behandling og efterfølgende stærk imprægnering.

FLISEIMPRÆGNERING TIL FOREBYGGELSE MOD MOS OG FLISEPEST

Vind, vejr og måneder med meget mørke sammen med en renere luft har gjort, at mange danskere vågner op efter en lang vinter til et trist syn af en terrasse, indkørsel, flisearealer omkring huset og lignende der nu er dækket af alger, mos og flisepest. Hvad gør man så ved det? Findes der et middel som nemt og effektivt kan fjerne problemet?

Lad os være ærlige med det samme og slå fast, at der ikke findes nogen nem og hurtig løsning, der uden en indsats, hurtigt fjerner vinterens og naturens grønne begroninger fra dine fliser. I hvert fald ikke, hvis det på nogen måde skal kunne forsvares i forhold til miljøet.

Men hvis du er villig til at yde en indsats, kan vi hjælpe dig til fremover at undgå at dine fliser hvert år bliver fyldt med især mos og flisepest.

Løsningen ligger i en grundig rengøring med en efterfølgende stærk imprægnering af dine fliser, som vil lukke porøsiteten i dine fliser og ikke blot reducere væksten af begroninger, men samtidig også styrke dem mod slid og belastninger.

Vedligeholdelsesprogrammet koster årligt inkl. moms og kørsel:

0-100m2

1.000,- kr.

100-200m2

1.500,- kr.

200-300m2

2.000,- kr.

300-400m2

2.500,- kr.

SAND TIL OPFYLDNING I FUGER

Efter rensning af fliserne, vil du have fjernet snavs og mos i fugerne, ca. 2-5 cm ned i fugerne omkring fliserne. Har man meget ukrudt imellem fliserne såsom græs, mælkebøtter m.m. opnås det flotteste resultat af, at man mekanisk fjerner det inden fliserens påbegyndes, herefter skal der igen fyldes efter med sand. Vi anbefaler ukrudtshæmmende fugesand, da pH værdien er høj og vil besværliggøre det for nyt ukrudt og mos at komme igen.

ÅRLIG SERVICE AFTALE SAMT 15 ÅRS GARANTI

I forbindelse med udført fliserensning er her mulighed for at indgå en aftale om årsabonnement og med op til 15 års garanti. Garantien på udførte arbejde omfatter, at belægningen er desinficeret altså helt ren for alger, flisepest, svampe og anden lav-arter. Ved garantiens udløb kan der tages stilling til, om overfladen skal genbehandles (imprægneres), hvorefter ny garanti gives. Garantien er gældende ved et fast årligt desinfektions-program, og omfatter fliser og anden belægning der er blevet renset af Stop-Algerne. Hvert år gives besked i god tid inden arbejdet udføres. Desinfektion udføres typisk i marts-april-maj måned og med udsigt til tørvejr. Når vi har udført selve desinfektionen ligges et sprøjtekort i postkassen på at vi har været på adressen, og fakturaen sendes på mail, nemt og hurtigt.

Vi holder dine fliser fri for alger, flisepest & anden skidt og snavs året rundt

HVAD SKER DER NÅR DU IMPRÆGNERER ?

Fliseimprægneringen trænger ned i flisens porøse overflade og danner en kemisk reaktion ved blanding med kalken i det cementstøv som er i flisen. Imprægneringen fordeler sig rundt i de luftlommer og bitte små ormeagtige gange, der er i flisens overflade og lukker disse, således at mos , alger og flisepest får svært ved at danne grobund i flisens overflade. Således holder fliserne sig rene og pæne i lang tid efter en imprægnering.

FORDELE MED FLISEIMPRÆGNERING

N

Miljøvenlig da den består udelukkende af naturens egne materialer – altså ingen giftige kemikalier.

N

Lukker overfladen, så belægninger (f.eks. mos , alger og flisepest) ikke så nemt kan danne ny gro på fliserne.

N

Virker støvbindende og styrker overfladen væsentligt imod slitage og belastninger.

N

Forbliver diffusionsåben så overfladevand hurtigt kan trænge ned i jorden.

N

Vandbaseret klar væske , og med en holdbarhed på helt op til 15 år

HUSK VI ANBEFALER ALTID EN ALGEBEHANDLING / DESINFEKTION AF FLISERNE INDEN SELVE IMPRÆGNERINGEN PÅFØRES.

Mest spurgte spørgsmål

Fjerner en Fliserensning ukrudt imellem fugerne ?

Hvis det er moderat ukrudt såsom mos og enkelte et årige ukrudtsfrø så Ja det gør den. Har man derimod meget ukrudt som græs mælkebøtter og lign. opnåes det flotteste og det mest holdbare resultat ved mekanisk at fjerne det inden den egentlige fliserens påbegyndes.

Skal I bruge vand når i fliserenser?

Ja vi skal have adgang til en udendørs eller indendørs vandhane.

Herefter trækker vi vores vandslange fra bilen og til vandhanen, og på den måde løber vandet så igennem vores tank og videre til fliserenseren.

Sviner det når I fliserenser ?

Ja det sviner en lille smule, dog ikke mere end at når vi er færdige skyller vi selvfølgelig lige langs husmur og lign.med rent vand.

Skal vi selv flytte havemøbler krukker m.m inden i kommer ?

Ja som udgangspunkt skal hele flisearealet være ryddet for krukker, blomster, havemøbler og lign. så vi kan komme rundt med vores udstyr.
Hvis man derimod af den ene eller anden årsag ikke selv kan flytte rundt på tingende så lad os det endelig vide inden vi kommer.

Skal vi være hjemme når i kommer ?

Nej man behøver ikke være hjemme når vi kommer. Vi skal blot ha adgang rundt om huset, kunne komme til fliserne,og vigtigst af alt adgang til en vandhane.

Hvor lang tid tager en Fliserensning og imprægnering ?

Typisk tager en Fliserensning på 100 m2 ca 2-3 timer. Så er fliserne renset og skyllet. Har man bestilt imprægnering og nyt fugesand er det her vigtigt at fliserne tørre helt op inden selv imprægneringen påføres.

Hvornår må man gå på fliserne efter i har renset og imprægneret dem ?

Så snart vi er helt færdige og imprægneringen er tørret op må man gå på fliserne igen.

Hvad med den fremtidige vedligeholdelse ?

Vi gir 15 års garanti på at der IKKE kommer flisepest på fliserne igen, så længe vi 1 gang årligt kommer og desinficere overfladerne der er blevet renset af os, og så længe det selvfølgelige ønskes at opretholde garantiordningen.

Adresse

Vestervangen 91
5762 Vester Skerninge
CVR: 38498797

Telefontider

24/7

Ring til os