Professionel træterrasserens

Faste priser uden ekstra gebyrer

Slip for bøvlet med at oliere og vedligeholde, lad os klare den opgave for dig.

Træterrasserens uden imprægnering

Startpakke op til 50m2 

N

Algebehandling

N

Skånsomt og dybdegående træterrasserens

N

Slut rengøring

3.500,-

Pris pr. ekstra m2 59,-

Træterrasse med imprægnering

Startpakke op til 50m2 

N

Skånsomt og dybdegående træterrasserens

N

Algebehandlng

N

Imprænering med op til 15 års holdbarhed

N

Slut rengøring

4.500,-

Pris pr. ekstra m2 79,-

Flot og ren træterrasse

Med en rensning af din træterrasse, sikres den mod de alge angreb, den bliver udsat for i løbet af året. Det danske vejr er hård ved træterrassen. Her har alger og mos gode betingelser for at gro. Når du får din træterrasse renset får du mulighed for opretholde en pæn og algefri terrasse.

Rensning af din træterrasse eller kompositterrasse med miljøvenlige produkter

Vedligeholdese af din træterrasse er lige så vigtigt som vedligeholdese af huset. Dette sikrer en længere levetid for træterrassen og sparer dig for det omfattende arbejde med at udskifte træet med nyt.

Allerede det første år hvor træterrassen er lavet vil du kunne observere begyndende algevækst. Derfor er det afgørende med en algebehandling og imprænering af træterrassen.

Som husejer er der ofte mange praktiske opgaver både indendørs og udendørs, og rensning af træterrassen kan virke som en udfordrende opgave. Når først der er dannet et mørkt lag på træterrassen, er den allerede angrebet af alger, og det vil både kræve afrensning og evt. imprægnering. En terrasse med alger er ikke blot æstetisk udfordrende, men den kan også blive glat, hvilket øger risikoen for ulykker. Vi tilbyder derfor både algebehandling og rensning samt imprænering af din træterrasse ved hjælp af miljøvenlige produkter, så du kan se frem mod sommeren med ro i sindet.

Få naboen med og få yderligere RABAT på ALLE vores produkter.

Ved større arealer eller hvis naboer slår sig sammen, gives der yderligere rabatter. Vi sparer på kørsel og udpakning og det kommer naturligvis vores kunder til gode.

Træ er et levende materiale, og det er vigtigt at behandle det omhyggeligt, da forskellige træsorter reagerer forskelligt på diverse former for rensning, behandling og imprægnering.

Alle priser oplyst på hjemmesiden er altid inkl. moms og kørsel.
Så INGEN ekstra omkostninger på fakturaen.

SKAT

Husk at du kan få servicefradrag til vores forskellige behandlinger.
Læs mere

Adresse

Vestervangen 91
5762 Vester Skerninge
CVR: 38498797

Telefontider

24/7

Ring til os