4. juli 2017

Algebehandling

Effektiv og professionel algebehandling af ALLE overflader

Ring til os for et uforpligtende tilbud - 30 12 46 67

Dit tag bliver hvert år udsat for hårdt og omskifteligt vejr, og med tiden vil der dannes alger og mos på dit tag, som truer med at ødelægge det.

Hos Stop-Algerne  er vi specialister i bla. algebehandling af tag, som både gør dit tag nyt at se på samt forlænger dets levetid markant. Vi behandler taget med et miljøvenligt algemiddel, som er biologisk nedbrydeligt.

Sikker beskyttelse mod tagfladen

Algemidlet trænger ind i alger og mos, som herefter dør og river sig løs, herefter vil vind og regn fjerne det fra tagfladen. Afhængigt af belægningernes tykkelse vil du i løbet af 14 dage til  1/2 år have et tag, der er så godt som nyt.

Den samme type behandling kan vi i øvrigt udføre på stråtage, træterrasser, bygningsfacader, diverse mure og på stakitter, som også med tiden kan blive ramt af alge- og mosvækst, der kræver algebehandling. (Bemærk i meget svære tilfælde kan det være nødvendigt med en efterfølgende behandling).

Har du brug for hjælp? 

I langt de fleste tilfælde behandler vi taget fra jorden med en lang teleskoplanse og sprøjter algemidlet jævnt fordelt ud på taget. Denne metode er den mest skånsomme måde for taget , da vi ikke skal op og kravle rundt på feks et ældre tag med risiko for knækkede tagsten eller tagplader.

Har du problemer med alger og mos eller ønsker du at vide, hvordan du bedst sikrer dit hus mod vind og vejr, så er du velkommen til at kontakte os , så vi sammen finder den bedste løsning.

PROBLEMER MED ALGER OG MOS, SÅ ER DU VELKOMMEN TIL AT RINGE TIL OS

Du kan også ringe til os på 30 12 46 67!