4. juli 2017

Super tilbud

Kontakt os for et uforpligtende tilbud – Ring på 30 12 46 67

Flotte og nye rene fliser

Foråret er kommet, og det er tid til at rykke udendørs. Vinterens fugt og kulde kan være hård ved fliserne,  mos, alger, snavs og anden belægning kan sætte sig fast og på sigt ødelægge terrasse, indkørsel, o.l. og ikke mindst er der jo ikke noget bedre end en flot og ren terrasse klar til de lange sommer dage. Med en professionel flise-rens undgår du skader, og du får fliser, sten, beton eller granitbelægning, til at fremstå så flot som var det nyt.

Du kan vælge imellem følgende pakke tilbud;

 • Super tilbud 1
  Fliserens af op til 50 m2 belægning af beton, sten, granit og fliser.
  Værdi 3000,- Super tilbud 1500.- 
 • Super tilbud 2
  Fliserens op til 50 m2 belægning af beton, sten, granit og fliser inkl. udlægning af eget ukrudtshæmmende fugesand.
  Værdi 3500,- Super tilbud 2250,- 
 • Super tilbud 3
  Fliserens og algebehandling af op til 50 m2 belægning af beton, sten, granit, fliser og efterfølgende imprægnering af fliserne.
  Værdi 4400- Super tilbud 3250,- 
 • Super tilbud 4
  Fliserens og algebehandling af op til 50 m2 belægning af beton, sten, granit og fliser, imprægnering og udlægning af eget ukrudtshæmmende fugesand.
  Værdi 5000,- Super Tilbud 3450,-
 • Super Tilbud 5
  (Denne pakke henvender sig der hvor der findes meget ukrudt feks. græs mælkebøtter m.m imellem fliserne)
  Fliserens op til 50 m2 - ukrudtsbrænding og eller sprøjtning mellem fugerne så alt græs og ukrudt dør og fjernes , algebehandling , imprægnering , udlægning af ukrudtshæmmende fugesand
  Værdi 7000.- Super tilbud 3950.-
 • Ønskes der flere m2 renset og behandlet end pakken indeholder er m2 prisen efterfølgende pr. m2
 • Super tilbud 1
  30.-pr. m2
 • Super tilbud 2
  45.-pr. m2
 • Super tilbud 3
  65.-pr. m2
 • Super tilbud 4
  69.-pr. m2
 • Super tilbud 5
  79.-pr. m2
 • (Husk udlægning af eget ukrudthæmmende fugesand (Dan Fugesand No Grow) betyder at vi fejer det på fliserne , og fordeler det jævnt i alle åbne fuger)
 • HUSK du kan ALTID kontakt os for et uforpligtende tilbud via tlf 30 12 46 67 eller via kontaktformularen.
 • HUSK HÅNDVÆRKERFRADRAGET (SERVICEFRADRAG) her kan du opnå en skatte besparelse til at få renset og gjort dine fliser som nye igen se mere på skats hjemmeside her

Skånsom og yderst effektivt

Flise rensning udføres med stor omhu, og selve behandlingen er meget skånsom. Stop-Algerne udfører den nemlig udelukkende med lavt tryk og tilpasset vandmængde samt 90 grader varmt hede vand ,  hvilket ikke ødelægger stenens overflade , samtidig fjernes alt hvad der hedder flisepest , alger , og anden lav fra stenens overflade. Mos samt moderat ukrudt bliver skyllet op af fugerne , har man derimod meget ukrudt imellem flisens fuge anbefales det at fjerne dette inden selve flise-rensningen påbegyndes , alternativt lad os klare hele opgaven.

Resultat der holder længere

Fugesand hæmmer ukrudtdannelsen imellem fliserne efter selve rensningen, og med en professionel og grundig gennem imprægnering undgår du også frostsprængninger til vinter. Imprægneringen er desuden afvisende overfor nye tilsmudsninger alger samt flisepest , på den måde sikre du at både fliserne og det flotte resultat holder endnu længere. Ved imprægnering begrænser man fliserne i at optage fugt , for fugten skaber nemlig de ideelle betingelser for nye angreb af alger , mos , flisepest og anden snavs. Ved bestilling af ovennævnte udfyldes kontaktformularen og der skrives i besked feltet SUPER TILBUD og hvilken pakke der ønskes udført.

HUSK ALLE PRISER OPLYST PÅ HJEMMESIDEN ER ALTID INKL.MOMS OG KØRSEL.SÅ ALTSÅ INGEN EKSTRA OMKOSTNINGER PÅ FAKTURAEN.