Se vores priser nedenfor

Faste priser uden ekstra gebyrer

Flotte og nye rene fliser

Når foråret kommer, og det er tid til at rykke udendørs. Vinterens fugt og kulde kan være hård ved fliserne, mos, alger, snavs og anden belægning kan sætte sig fast og på sigt ødelægge terrasse, indkørsel, o.l. og ikke mindst er der jo ikke noget bedre end en flot og ren terrasse klar til de lange sommer dage. Med en professionel fliserens undgår du skader, og du får fliser, sten, beton eller granitbelægning, til at fremstå så flot som var det nyt.

HUSK vi skal ALTID have adgang til en vandhane, udendørs eller indendørs.

Forberedelse inden vi påbegynder fliserens. Havemøbler, krukker og lign. skal være ryddet fra terrasse og indkørsel så vi har adgang til flise arealet.

Alternativt lad os hjælpe dig:

Du kan vælge imellem følgende pakketilbud her. Nedennævnte pakke priser er opstarts priser og dækker udpakning, kørsel og de første 50 m2 er altså inkluderet i prisen.

Udlægning af ukrudthæmmende fugesand, eller knust granit betyder at vi medbringer, fin fejer og fordeler det i alle nu åbne fuger (gælder for pakke 3).

Rens af træterrasse. Slip for bøvlet med at oliere og vedligeholde, lad os klare den opgave for dig.

Få naboen med og få yderligere RABAT på ALLE vores produkter.

Ved større arealer eller hvis naboer slår sig sammen, gives der yderligere rabatter. Vi sparer på kørsel og udpakning og det kommer naturligvis vores kunder til gode.

HUSK ALLE PRISER OPLYST PÅ HJEMMESIDEN ER ALTID INKL.MOMS OG KØRSEL.SÅ ALTSÅ INGEN EKSTRA OMKOSTNINGER PÅ FAKTURAEN.

SKAT

Husk at du kan få servicefradrag til vores forskellige behandlinger.
Læs mere

Adresse

Vestervangen 91
5762 Vester Skerninge
CVR: 38498797

Telefontider

24/7

Ring til os